torsdag 25 juni 2015

Efterlängtad fortsättning

Snart är den här, fortsättningen till Stjärnklart av Lars Wilderäng. Nu ser vi fram emot den andra dystopiska romanen i den planerade trilogin. Stjärnfall har utgivningsdatum den 4 augusti. Har förstås hoppfullt beställt ett recensionsexemplar och håller nu tummarna för att den så småningom dyker upp bland min e-post.

Beskrivning från förlaget (Massolit förlag):
"Tio år har gått sedan den moderna civilisationens undergång, när all elektronik slogs ut av ett högteknologiskt angrepp. Livet har sakta börjat stabiliseras, men är faran verkligen över? Nedsläckningen, som perioden när elen försvann kallas, var troligtvis bara början. Nu står mänskligheten inför ett än större hot.
Militären Jocke är äntligen tillbaka i Sverige efter ett långt uppdrag i Mellanöstern och hoppas på ett lugnt liv. Storbonden Filip Stenvik har fått skydd av Federationen Västra Götaland men oroar sig för nya angrepp. Maximilian har vuxit upp till en man och gör sitt bästa för att bryta sig fri från barndomshemmet och gå sin egen väg. På Carlstens fästning samlar Bohusläns landshövding, Gustaf Silverbane, sina styrkor, medan forskningschefen Anna Ljungberg försöker analysera den motståndare de inte vet mycket om. Men tänk om fienden redan finns bland dem? Kanske närmare än någon kan ana …

Stjärnfall är den actionfyllda uppföljaren till Lars Wilderängs dystopiska roman Stjärnklart. Film-och tv-rättigheterna till Stjärnklart är sålda till produktionsbolaget Bob Film."

En lockande trailer fanns även. Snygg, inte sant?:2 kommentarer:

  1. Coolt att göra en trailer till en ny bok! Håller tummarna för att du får ditt recensionsexemplar!
    /Sys

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig info! Ställer mig i bibliotekskön nu då :)

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)