måndag 22 juni 2015

"Grumpy Cat: En butter bok av en sur katt"

Grumpy Cat
En butter bok av en sur katt
I Grumpy Cat: En butter bok av en sur katt blir man serverad en bitter blandning med charmiga tips om hur man väcker sin inre surpuppa.

Behöver jag nämna att resultatet blir de motsatta? Humor är väldigt individuellt, men själv hade jag hejdlöst roligt åt den här lilla pärlan till bok. Man läser den under en kafferast, men den håller för att titta lite i då och då även efteråt (vid behov). ;-)

Har tidigare på bloggen skrivit om själva bakgrunden till succén som skapats kring den rara katten med det trumpna utseendet här.


Baksidestext:
"Har du en dålig dag? BRA.
Grumpy Cat kan få dig på ännu sämre humör.
Den sura katten som fångat miljontals människors hjärtan och gjort världssuccé på internet har nu äntligen samlat sina bästa tips på hur du kan väcka din inre surpuppa till liv. Här finns underhållande bilder ur det privata fotoalbumet, inspirerande spel och aktiviteter och inte minst uppfriskande motton i sann butteranda. Grumpy Cats oemotståndliga tips gör även den som inte är född sur, just det, sur."

Jaha, och vad är det som är så roligt med det här då!? Kanske en del med bister uppsyn undrar. Nåja, inte måste man försöka analysera allting, speciellt inte humor. Man kan bara få låta det vara som det är, små skojiga bagateller som t.ex den här boken måste man enbart få unna sig bli road av utan kritiskt granskande eller buttra omdömen... Sorry "Grumpy Cat", boken lämnade mig med ett äkta leende som dröjde kvar länge.

"Varför känns det så varmt och mjukt inuti?
För att jag åt upp din hamster"
Grumpy Cat

Betyg: 4/51 kommentar:

  1. Ha! Den katten verkar vara något för mig; eller åtminstone den sortens humor. Gillar hamstercitatet :-D!
    /Sys

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)