torsdag 9 juni 2016

En trevlig bokleverans - Tack!


Blev så glad, lyckliga jag idag... Fick ett friexemplar av En syster i mitt hus av Linda Olsson från Brombergs Bokförlag genom Kulturkollo - Stort tack! Ser verkligen fram emot att läsa denna nu inbokade nya bokcirkelbok och kommer såklart då att delta i Kulturkollo läser denna gång. Gör det du också, anmäler sitt intresse gör man här. Cirkeln kommer den här gången att finnas både på fejjan och på Sigtuna Litteraturfestival. Man väljer själv det som passar bäst. Strålande! :)

"Maria och Emma är systrar. De har inte setts sedan begravningen av deras mamma för två år sedan. Nu kommer Emma på besök till Maria i hennes hus i Spanien. 
Till en början känns deras samvaro ansträngd och obekväm. Maria upplever att Emma stör och inkräktar på hennes ensamhet. Helst av allt vill hon bara vara ifred och hon ångrar att hon någonsin bjöd dit Emma.
Men allt eftersom dagarna går närmar de sig varandra och samtalen djupnar. De kan inte längre hålla minnena från barndomen ifrån sig. Till slut måste de tala om det onämnbara. Om den förlorade systern. Den mest älskade. 
En syster i mitt hus är en roman om systerskap och försoning. Om att försonas med det som varit och våga ta emot livet som det är."

(Citerad text ovan kommer från bokens baksida)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)