måndag 25 juli 2016

Back to Safe Zone!


Att läsa andra genrer än de för närvarande fungerande kan förstås både vidga variationen och verka stimulerande på läsningen av romaner. MEN... ibland känner man bara ett enormt behov av att återinträda säkerhetszonen. D.v.s. nu blir det helt tillbaka till dystopier, science fiction, psykologiska thrillers och historiska romaner. Feelgood, relations- och kärleksromaner (ve och fasa! - förlåt alla som eventuellt tar illa upp, detta är bara min för stunden personliga åsikt) får stå tillbaka.

Kanske blir det åter fart på läsningen och bokbloggandet då? Antagligen.

Åtgärder: För att bara nämna några... Kör igång läsning av Rött uppror av Pierce Brown; försöker återigen beställa ett recensionsexemplar av Lars Wilderängs Stjärndamm (om man nu kommer någon vart med envishet - har ju dock massor av den varan); men Snösommar av Kristina Hård... när blir det egentligen release för den efterlängtade uppföljningen av Kleptomania?; är sen oerhört nyfiken på Stadens väsen (novellsamling av olika författare - urban fantasy); och så har vi då till sist, men inte minst King's Hope av Hans Olsson, snart är det nog dags även för den.

När det finns så mycket spännande, varför då tvinga sig läsa sådant som en tant i min ålder bara ska tycka om, när man faktiskt inte gör det? Nej, nu blir det minsann nyordning! :D

Att tycka annorlunda och stå för vår åsikt?:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)