söndag 18 juni 2017

Spänningsroman och jordgubbar!


Avslutade Sektens barn av Mariette Lindstein igår (recension dyker upp här på bloggen kommande vecka den 21/6). Wow, vilken bok! Ruskigt bra (med betoning på "ruskig") psykologisk thriller, enligt mig. En sån man inte kan lägga ifrån sig. 👍

Började idag läsa ännu ett träffsäkert s.k. överraskningsexemplar som kom med posten i veckan, och jag är redan ohjälpligt fast. Ännu en bladvändare; korta kapitel med parallellhistorier som varvas i ett fartigt driv... Till det kaffe med Uppsala-odlade jordgubbar och kokosgrädde, yummy. 😋

Det är sommar det. 😎


Bokomslagets baksidestext:
"Den erfarna förhandlaren Amanda Lund placeras mitt i hetluften när två svenska diplomater kidnappas i Kabul. Under jakten på kidnapparna upptäcker Amanda att hon saknar någon att förhandla med.
     Hemma i Sverige stundar ett afghanskt statsbesök. Amandas kollega Bill Ekman utreder mordet på en ung man samtidigt som han håller departementet underrättade om Amandas framsteg i Afghanistan. Men varför försöker regeringen mörka kidnappningen? Och vad har mordet i Stockholm för koppling till de försvunna diplomaterna?
     I en nervkittlande kamp mot klockan inser Amanda snart att den svenske ambassadören i Kabul döljer mer än vad hon kunnat ana.

Fyra dagar i Kabul är en internationell spänningsroman av debutanten Anna Tell."


Om författaren:
"Anna Tell, född 1975, är statsvetare och kriminalkommissarie med ett förflutet inom Försvarsmakten. Hon har tjugo års erfarenhet av operativt arbete i Sverige och utomlands. Fyra dagar i Kabul är den första boken i en serie om förhandlaren Amanda Lund."

Låter väl toppenbra!? 😊


2 kommentarer:

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)