måndag 28 november 2016

Spännande i min inkorg och ett hett tips till er: TrojanernaIntressant e-bok från Swedish Zombie i min mailbox idag - trevligt! Deltog i förlagets tävling på fb och fick denna epub-version. Delta och få e-bok du också, eller - i bästa fall, förstås - vinn ett pappersexemplar. Tävlingen (du hittar den här) uppges pågå fram till midnatt den 30 november, och boken det gäller är såklart:

Trojanerna av Lova Lovén


Sett fram emot att få läsa denna roman som tillhör skräckgenren. Boken är för året rätt sprillans nyutgiven, närmare bestämt den 15 november. Redan startat läsa, redan fast, mycket att fundera på, undrar vart det hela kommer leda fram till, mystiken tätnar...Bokpresentation från förlaget:

"300 elever dödas i en massaker på en högstadieskola i Malmö. Händelsen är startskottet på en rad liknande katastrofer runtom i världen. Trojanerna är en berättelse ur tre kvinnors perspektiv, om relationer i en modern apokalyps, ett samhälle som smulas sönder av paranoia och en odefinierbar fiende som vi inte kan skydda oss emot."


1 kommentar:

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).