torsdag 22 december 2016

Johannas Deckarhörna kör en rundfrågning: Vad läser ni i jul?

Johannas Deckarhörna kör en liten rundfrågning à la bokbloggsjerkan-style och klart man hakar på, gör det ni också! Man hittar den här.

Så här lyder frågan(-orna), varav jag själv väljer att bara svara på den sista:

"Så hur ska ni fira/tillbringa julen 2016? Och vilka böcker planerar ni att läsa i helgen?"

Läser just nu In i evigheten av Hanna Lans (en "spökskräckis", brukar gilla sådana) och är inne på en omläsning av Kleptomania av Kristina Hård. Bägge på plattan som e-böcker. Så planen är väl att slutföra läsningen av dessa, men har ju även så smått (förord och sånt) påbörjat Mannen som planterade träd av Jean Giono, Välkommen till Amerika (nominerad till årets Augustpris i kategorin "årets skönlitterära bok") av Linda Boström Knausgård och klassikern Barabbas av Pär Lagerkvist. Så dessa kommer man - högst sannolikt - heller inte att kunna låta bli.


Har "givit upp" läsning av ett flertal böcker på sistone (av olika skäl som inte behöver nämnas), men hoppas och tror att det skall gå bra att slutföra ovanstående. Samtliga är tunna böcker så detta ger såklart en viss garanti för den saken. 😏

Om ni som nu läser detta tittar in här för sista gången innan helgen, önskar jag såklart er alla en riktigt god, glad och stressfri jul!3 kommentarer:

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)