måndag 27 mars 2017

Dagens bokpost: Konstnären


Konstnären av Diane Karlstrom & Magnus Carling


Första delen om Kriminalkommissarie John Romeo; "en ny deckarserie med en nypa övernaturlig twist", i kombination med; "Göteborg Noir".
Hur lockande låter inte det?!


Del av författarnas pressrelease:
"John Romeo är en kriminalkommissarie i ett alternativt Göteborg, en mörk stad där polisen kämpar mot korruption och kriminella gäng. Där svaveldoften från ofiltrerade kraftverk ligger tung och där blå himlar är lika sällsynt som empati. John Romeo har en underlig förmågan att som låter honom höra ekon av känslor, men den är sällan till någon hjälp - istället gör förmågan det svårare för honom att besöka mordplatser eller platser där många känslor har lagrats."

Boken är nyligen utgiven som e-bok och här i Bokhyllan lär recension komma inom kort, redan i ett huj slukat ett par kapitel och kan konstatera att jag är ohjälpligt fast. 😊

Beskrivning (hämtad från Adlibris):

"När en ung pojke hittas mördad tillsammans med sina föräldrar står det snart klart att dottern i familjen är försvunnen. Kriminalkommissarien John Romeo, som brottas med alkoholism och en underlig gåva som ibland låter honom uppfatta ekon av starka känslor, får reda ut morden samtidigt som han försöker hitta den unga kvinnan. Är hon inblandad i morden på sina föräldrar och hennes lillebror, eller är hon ytterligare ett offer?  Snart står han inför en värre motståndare än vad han någonsin träffat på i den korrumperade, smutsiga staden Göteborg.

Konstnären är den inledande delen i den första trilogin om John Romeo."


Tack för recex Magnus Carling!


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Och rosorna får sin förklaring... ;)

   Radera
 2. Du är varmt välkommen Åsa! Ska bli riktigt roligt att få läsa din recension! :-) Hälsningar, Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det här kan jag redan nu avgöra blir en serie man vill följa upp. :)

   Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).