onsdag 14 juni 2017

Skynda! Var med på utlottning av den historiska deckaren "Skam" av Robert Warholm


Sikta in att det är sista dagen för att vara med och tävla om ett exemplar av den historiska deckaren och kriminalromanen Skam (ett av författaren signerat exemplar, får man väl hoppas?). Den flitige bloggaren tillika författaren Robert Warholm firar sin blogg, som har födelsedag den 15 juni, med denna tävling.

Såklart vi då måste vara med och fira detta genom att delta. Gör det du också. Hur vi gör, om vi vill vara med, kan man läsa om här.

Senast idag den 14 juni kl 23.59 måste vi göra detta för att delta i utlottningen. Vinnaren tillkännages i morgon på Warholms då nyligen fyllda 9-åriga(!) blogg.

Så, alltså:

Sätt fart, var med på utlottningen, ta chansen att vinna boken!

Bokinfo nedan hämtad hos bokus:

"I den värmländska socknen Frykeboda hittas en ung kvinna mördad i sitt eget hem. Det är sent 1800-tal och kommunikationerna är långsamma, men en sådan här nyhet sprids snabbt på kyrkbacken.
Länsmannen och fjärdingsmannen gör sitt bästa för att lösa mordfallet, men det står snart klart att det är många som har något att dölja. I en socken där alla känner alla måste man akta sig för att ge grannarna anledning att skvallra. Det finns mycket skam och skuldkänslor om man skrapar på ytan. Där finns även en främlingsfientlighet som blir tydlig när man söker efter mördaren.

Historien bygger på ett autentiskt svenskt rättsfall, men platser och personer är ändrade och upplösningen blir en annan."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).