fredag 8 september 2017

Dagens bokpost: Döden ingen ser


Döden ingen ser av Anne-Marie Schjetlein


Uppiggande bokpost idag! Härligt att få frossa i psykologiska spänningsromaner, och här är då ännu en som jag alls inte tidigare kände till. Böcker som för upp frågan kring överbelastning och nedskärningar inom vården engagerar mig för övrigt mycket, så den här romanen kommer nog att passa mig utmärkt att läsa och recensera.😊

Läs pressrelease på mynewsdesk.


Innehållsbeskrivning:

"Precis när du tror att allt kommer att ordna sig och livet är på din sida, det är då det händer.

En sjuksköterska hittas död på rälsen efter att ha sagt upp sig från sjukhuset. Många tvivlar på att Lotta skulle ha begått självmord. Hon verkade alltid så glad, älskade sitt jobb och var omtyckt av kollegorna.

Sjukhuskorridorerna sjuder av rykten och snart är Lottas död inte det enda märkliga dödsfallet. Kirurgen Andreas Nylund känner sig alltmer otrygg och pressad i sin arbetssituation och med det ökar risken för att allvarliga vårdmisstag begås.

När olyckan väl händer får den ödesdigra konsekvenser.

Anne-Marie Schjetlein väver samman ett nät av relationer och livsöden i en dagsaktuell sjukhusproblematik. Döden ingen ser är den tredje fristående boken i serien om kirurgen Andreas Nylund och den kantstötta villaidyllen i Tylösand, uppföljare till Döden kvittar det lika och Döden den bitterbleka."


Tack för recex Bokfabriken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).