torsdag 5 oktober 2017

Dagens bokpost: Jägaren


Jägaren av Kamilla Oresvärd


Ännu en överraskning från Bokfabriken bland posten idag!

Första gången jag kan börja lägga böcker på hög för prioriterad läsning. Känns oerhört bra, speciellt nu när båda ögonen är fit for fight igen. Tack gode gud (om jag trodde på en sån) för ögonläkare och isopto maxidex för att slå ut en värkande irit.

Tackar visst väldigt mycket för allting... men att inte visa tacksamhet skulle kännas rent onaturligt för mig. Därför dessa inlägg t.ex., så det är bara att stå ut med mitt eviga tackande.😊

Nu lägger jag i en högre växel för bokläsningen igen och tillskottet idag lockar utan tvivel. Spänningslitteratur hamnar inom bekvämlighetszonen och just en sådan i form av kriminalroman är Jägaren, en fristående uppföljare till författarens debutroman Minnesbäraren (som jag för övrigt inte har läst).


Innehållsbeskrivning:

"När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn - i köket ligger hennes stora syster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris?
    Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?

Jägaren är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015)."


Tack för recex Bokfabriken!


2 kommentarer:

  1. Den här hittade hem till mig också, ska bli spännande att läsa! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra! Visst ska det bli spännande. :)

      Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).