måndag 30 oktober 2017

Ett tips om bokutlottning av "De förjagade"

Tips!: Författaren Mikael Strömberg firar med en bokutlottning att den senaste romanen De förjagade fått ett så fint mottagande bland läsare och recensenter (vilket man som bokbloggare såklart inte undgått att uppmärksamma i flödet). Det är hela fem exemplar av romanen som lottas ut. Är man liksom mig intresserad att vara med för att pröva lyckan så skall man göra något av följande: Gilla författarsidan på fb; gilla, kommentera eller dela fb-inlägget angående tävlingen som finns på nämnda författarsida, och denna författarsida hittar du här. Eller så kan man göra allt det där sammantaget och ju fler interaktioner desto fler vinstchanser. Något sådant här blogginlägg som jag gjort behöver man inte göra, gjorde det bara på kul ändå. Tävlingen uppges vara avslutad söndagen den 12/11, kl 12.00. Låter väl toppenbra tycker jag!


Bok- och författarinfo hämtad från bokus:

"I december 1917 skickas en grupp svenska soldater till en utpost i Norrbotten, där en hemlig transaktion med Ryssland ska äga rum nära gränsen till Finland. Vid ankomsten upptäcker de dessvärre att uppdraget inte tycks vara av fredlig karaktär. Någonting allvarligt har hänt i lägret. De finner spår som visar tecken på strid.
Isolerade och ansatta av meterdjup snö, sträng kyla och evigt nattmörker, står de nu inför ett okänt hot.

Mikael Strömberg (f. 1976) är uppvuxen i Norrtälje och bor i dag i södra Stockholm med sin fru och deras två barn. Han debuterade 2011 med den hyllade skräckromanen Vätten och har sedan dess även skrivit Inmurad och Vad gör dina barn när du sover? (återutgiven i pocket på Lind & Co, 2017). I hans böcker förenas vardagsrealism med övernaturliga element."


Har konstigt nog missat läsa ovannämnda Vad gör dina barn när du sover?, tydligen nu återutgiven i pocketformat, och finns dessutom på biblioteket... jag som inte skulle reservera och köa för fler låneböcker, som förgjort. Böcker är svårt att motstå, alltid, trots att där finns olästa bokhögar.😀


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).