fredag 4 maj 2018

Dagens bokpost 2/2: Tystnaden


Tystnaden
av Dean Koontz


Den andra boken som förgyllde min dag var Tystnaden, första delen i Dean Koontz nya thrillerserie om FBI-agenten Jane Hawk. Toppen att Bokfabriken börjat med utgivning av denna bokserie som jag läst så mycket positivt om! Väckte mitt ha-begär bums. Verkligen gillat det jag läst av Koontz, men en hel del har på senare tid inte givits ut i svensk översättning. Men nu så, ordningen är återställd.😉

Hur mycket jag än nu vill kasta mig över denna amerikanska bästsäljare på stört, kan man förstås inte läsa hur många böcker som helst samtidigt, ...

*suck*

... nåja, börjar med beskrivningen:

"”Jag måste verkligen dö nu”, är de sista skälvande orden från en man som har allt men ändå tar sitt liv. I eftersvallet av hans handling står änkan, FBI-agenten Jane Hawk. Hon är fast besluten att göra det som all sorg och ilska inom henne kräver: att till varje pris finna sanningen.

Ett oroväckande mönster börjar träda fram. Hennes make verkar inte vara ensam. Många framgångsrika människor, till synes lyckliga och rofyllda, har den senaste tiden begått självmord. Det verkar som om någon försöker skydda en hemlighet så viktig eller hemsk att ett människoliv inte är värt någonting i jämförelse.

Men Jane är lika skarpsinnig som hennes motståndare är grymma och hon drivs av ett raseri som tar henne långt. Ett raseri som de aldrig kan förstå, fött ur kärlek.

Spänningsmästaren Dean Koontz gör svensk comeback med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk."


ISBN: 9789176298312 | Utgivningsdatum: 2018-04-25


Tack för rec.ex Bokfabriken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).