torsdag 31 maj 2018

Dagens bokpost: Purebred III. Generalens älskarinna del 1 och 2


Purebred. Generalens älskarinna del 1 och 2
av Lisa Hågensen


Nu kom den på posten idag, den efterlängtade fortsättningen i serien Purebred, den dystopiska trilogin för unga vuxna, och alla andra som känner sig unga i sinnet.😁 Gissa min förvåning då tredje och avslutande delen visade sig bestå av två böcker! Ser fram emot att få läsa den spännande avslutningen.


Del 1 (innehållsbeskrivning hämtad från Bokus):
"Staden Pandor vilar mellan höga berg, och på ett av dem ruvar Högborgen, där den fruktade Generalen styr över die Herrenvolks armé och regionens alla dödsläger. När Whanzi förs till Pandor Camp väntar henne inget annat än hårt arbete, svält och död. Men Whanzi är ingen vanlig femtonåring, och lyckas efter en osannolik flykt ta sig till motståndsrörelsen. De skickar ut henne på ett uppdrag som - om hon lyckas - kan ge dem verktygen att krossa die Herrenvolk.

Men Whanzi kan inte glömma vännerna från Olympo. Var tog de vägen, Laban, Thorbi och Piero? Vad hände egentligen med Dora? Whanzi hamnar i en värld av spioneri, intriger och mord och måste utstå många fasor innan de äntligen träffas igen."

Del 2 (innehållsbeskrivning hämtad från Bokus):
"Kriget har brutit ut och vännerna från Norra Hellas riskerar sina liv i en sista strid mot die Herrenvolk."


ISBN: 9789198428827 och 9789198428834 | Utgivningsdatum: 2018-05-31


Tack för rec.ex Lisa Hågensen / Fusce förlag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).