torsdag 31 maj 2018

Månadens bästa bok majMias bokhörna arrangerar Månadens bästa bok och där kan man hitta länkar till bokomdömen och recensioner för dessa bästa böcker som deltagarna valt för den gångna månaden. Kolla in massor av fina boktips.

Flera bra böcker har trots att förutsättningarna inte varit de bästa ändå gjort denna månad till något positivt. Som om det var meningen just denna tid hittade även vad som kom att bli månadens bästa bok hem till mig: Jag har tänkt mycket på oss och våra utmattade kroppar - En antologi av Föreningen Arbetarskrivare, Red. Anna Jörgensdotter och Henrik Johansson. (Titel länkar till recension)

ISBN: 978-91-981830-2-3

Föreningen Arbetarskrivare har drygt 400 medlemmar över hela landet. Vartannat år ger föreningen ut en antologi i bokform. Det här är föreningens elfte antologi där 44 författare i form av prosa, lyrik och tecknade serier berättar om pressade arbetsvillkor och försämrade arbetsmiljöer i dagens samhälle. Boken (som ni ser på bilden ovan fick den en hel del post-it markerade ställen) gav jag betyget 5/5. Självklart! Månadens bästa bok, utan att tveka.


5 kommentarer:

 1. Är djupt tacksam för att jag finns med i boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte verkligen om din novell. Har även själv jobbat inom hemtjänsten så det var ju också en del träffande igenkänning för mig.

   Radera
 2. Jag är SÅ nyfiken på den!

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).