lördag 30 juni 2018

Månadens bästa bok juni
Mias bokhörna arrangerar Månadens bästa bok och där kan man hitta länkar till bokomdömen och recensioner för dessa bästa böcker som deltagarna valt för den gångna månaden.


ISBN: 9789198159851
Jahaja, knepigt det där när man har två böcker med 5/5-betyg av samma dignitet (spännande bladvändare båda), lästa i samma månad. Men nu är det ju så lägligt att en av dem ges ut först i augusti och då kommer även min recension här på bloggen för den. Så högst troligt blir det bästa-boken då istället. Tänk vad man kan få till det.

Kammade hem denna märkliga utmärkelse här hos mig gjorde alltså Skönheten av Christian Johansson. En thriller/rysare på 357 sidor som lästes ut rekordsnabbt, alla andra pågående böcker fick vila sig. Ruskigt spännande bladvändarhistoria, riktigt smart uppbyggd. Vill man veta mer om mitt tyck och tänk så finns bokomdömet att läsa här.

Nu känns det helt rätt med skräck återigen, misströstade lite där ett tag (för sjuttioelfte gången ungefär), men sånt varar ju aldrig särskilt länge som tur är. Och för er som ratar skräck men älskar psykologiska thrillers och pusseldeckare; tror ni kan gilla Skönheten. Hur man vill tolka det som eventuellt kan uppfattas som övernaturligt, d.v.s. "spökerierna" och de onda energierna, är upp till var och en.


Fler bidrag till juni, juli och augusti månads bästa böcker kan man finna här.


2 kommentarer:

  1. Jag hade också svårt att välja den här månaden - kul att läsa flera så bra böcker på en och samma månad.

    SvaraRadera
  2. Ibland är det svårt att välja, roligt när en läser många som är bra. ;)

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).