tisdag 10 juli 2018

Dagens bokpost: Symbolens Skugga


Symbolens Skugga
av John Fredrik Hansson


Så var det då äntligen dags! Uppföljaren till thrillern Osynlig Makt kom som ett efterlängtat bokpaket med posten idag. Just utgivna andra delen Symbolens Skugga (i trilogin Blodbandskrönikan) tar jag nu alltså direkt med mig som spännande läsning under ekens skugga denna solvarma eftermiddag.


Innehållsbeskrivning för Symbolens Skugga, Blodsbandskrönikan (del 2):

"Efter den tumultartade upplösningen på Valåsens gods, huset som sprängdes på Limhamn och mellanlandningen på skyddsgården i Dörröd skickas Marcus och kollegorna utomlands för att förbereda sig inför kampen mot organisationen. Under arbetet med att kartlägga och komma underfund med hur allt hänger ihop inser de snart att brödraskapets nätverk, resurser och historik är långt mer skrämmande än de först trott.
Det börjar även gå upp för dem att de befinner sig mitt i en utstuderad plan vars förödande konsekvenser kommer bli oöverskådliga om den sätts i verket.
Marcus, Sara, Peter och Maria kastas in i en febrig kamp mot klockan för att förhindra en stundande katastrof. Kommer de hinna i tid? Och vem kan de egentligen lita på?"


ISBN: 9789198314526


Tusen tack för recex J.F Hansson!🙏


3 kommentarer:

 1. Tack själv, för att du vill recensera Symbolens Skugga. Väntar med spänning om vad du ska tycka. Mycket nöje! Soliga hälsningar J.F Hansson

  SvaraRadera
 2. Har läst del 1 och 2 av Blodskrönikan och nu väntar jag på tredje delen av denna mycket välskrivna och spännande spänningsroman. tack JF Hansson för underhållande timmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes! Visst längtar man. :)

   Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).