tisdag 21 augusti 2018

Dagens bokpost: Luna Olympia


Luna Olympia
av Ulrika Fjellborg


Boken som kom med posten idag var väntad. Denna rymdopera (subgenre inom science fiction) har utgivningsdatum den 27 september.

Bokinfo:

"Chris är en klon, skapad ur en fulländad genpool. Han sänds till federationens huvudstad, den enorma rymdstationen Tellus, för att arbeta inom politiken. På vägen träffar han Rebecca från Perth. Hon är prisjägaren som hela den undre världen fruktar. Nu har hon ställt in siktet på det farligaste villebrådet av dem alla, piratkungen Dawn. Men han kommer inte att ge sig utan strid, vilket passar Rebecca utmärkt. Hon vill döda honom med sina bara händer.

Snart är Chris indragen i en malström av intriger och tvingas kämpa, inte bara för sitt eget liv, utan för hela federationens framtid.

Luna Olympia är en science fiction med snabbkäftade prisjägare, svampknarkande smugglare, ilskna cyborgs och enorma explosioner. "

Låter väl både spännande och knepigt? Känns som en bok ingen science fiction-läsare bör missa. När det gäller ny svensk science fiction hugger jag direkt numera!😀


ISBN: 978-91-88861-05-4


Tack för recensionsexemplar Fafner Förlag!


1 kommentar:

  1. Fick också den i dag. Låter jätteintressant :)

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).