söndag 30 september 2018

Månadens bästa bok septemberMias bokhörna arrangerar Månadens bästa bok och där kan man hitta länkar till bokomdömen och recensioner för dessa bästa böcker som deltagarna valt för den gångna månaden.Den här månaden har inte varit så värst bra, efter valresultatet var det som om luften gick ur mig, en sådan där hopplös känsla som även påverkar läslusten, och lusten att skriva. Men en bästa bok för september månad kan i varje fall koras:

Den osynliga nåden: minnen och gestaltningar ur mitt sociala arv - en biografi med vissa gestaltande partier och illustrerande fotografier, av och om författaren Bernt-Olov Andersson.

Mitt satta betyg på goodreads och boktipset blev 4/5, och recensionen här på bloggen publiceras först vid utgivningsdatum den 20/10.

Vill man veta mer om boken går det att googla på ISBN: 9789163978272Tråkigt nog verkar inte så många ha uppmärksammat mitt val av bästa bok för augusti månad. Extra trist då det kändes som en så oerhört viktig och gripande bok. Kanske blev den missad p.g.a. sommarsemestrar, och tänker därför att det vore idé att nämna Brandvakten av Sven Olov Karlsson ännu en gång (titel länkar till mitt bokomdöme).


6 kommentarer:

 1. En bok som jag inte kände tipp. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Jag såg inlägget Brandvakten och kommenterade det men ibland när jag kommenterar från plattan syns det inte. Jag skulle vilja läsa den. Däremot är jag inte lika intresserad av denna bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, läs Brandvakten! :)

   Radera
 3. låter som en allvarlig bok

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)