onsdag 21 november 2018

Tillfälligt avbrott, igen!

Återigen datortrubbel. Samma skärmproblem. Flera recensioner ligger färdiga för finputsning, Veckans topplistor har jag ännu inte besökt (mina uteblivna kommentarer betyder alltså inte att jag blivit högdragen på något vis!). Har bara någon eller några minuter på mig innan skärmen bryter ihop (bara den här texten har krävt två av- och påslag), så ingen idé att åstadkomma något mer tidskrävande än just denna lilla notis. Skall försöka återkomma så snart det är möjligt. Kanske med ny dator. *suck* Detta behövde jag verkligen inte just nu... heller.


5 kommentarer:

 1. nån kompis kanske har en avlagd skär... många vill ju byta till större.

  SvaraRadera
 2. Så ohyggligt störande med sånt där! Och man inser hur beroende man är av dagens teknik, för att få vardagslivet att flyta.

  SvaraRadera
 3. Teknikproblem är så jobbiga. Maskiner ska liksom bara fungera. Du får kanske passa på i morgon, på Black Friday, då borde ju priserna vara låga i alla fall. Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 4. Avskyr teknikproblem. Man blir så låst! Hoppas det blir kortvarigt :)

  SvaraRadera
 5. Så trist när det trasslar med tekniken! Den skall bara fungera helst. Särskilt när man som jag är ganska dålig på felsökning. Det verkar ju ha löst sig nu i alla fall, med tanke på recensionerna :)

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)