onsdag 20 februari 2019

Veckoutmaning: "Visa mig din bokhylla (och din läshörna) så ska jag säga dig vem du är …"

Bokhyllan visas ibokhyllan.blogspot.com ...


Kulturkollos Veckans utmaning handlar om att visa upp våra bokhyllor och/eller bästa läshörnan. Deltar gör vi genom att svara på vår egen blogg eller i kommentarsfältet hos Kulturkollo här.


Nå, vad har jag att säga om den icke tillrättalagda bokhyllan ...

Hundar och katt är centrala även här och har satt sina spår.
Bokhyllegavel som fått agera klösträ (något färre angrepp efter ommöblering)
Raden med pocketböcker putar ut där mitt i - katten sover där bakom ibland, spökar genom att putta ut en bok emellanåt, när hon behöver sträcka på tassarna.
Breda böcker instoppade med ryggarna uppåt ytterst på vissa hyllor där katten absolut inte har tillträde, där placeras fredade låneböcker i en trave.

3 kg-hantlarna kan ta plats hos 4 kg-hantlar på golvet om det ev. skulle bli boklig platsbrist. Ingen bok skall behöva vara hemlös hos oss.
Kommentarer kring favoritläshörnan ...

Fåtöljen gör sällskap i hörnan med multi-stepper. Filt på fåtölj och fotpall känns obligatoriskt med pälsbeklädda husdjur inneboende. Bra läslampa självklar, då inte dagsljuset ännu räcker till.

På bordet bredvid ligger nu Bo Baldersons Statsrådets klipp, del 10 i Statsrådet-serien.

Utanför är det isande vindar, blankis, förrädisk ishinna på tillkörd snö, skare som både håller och inte håller så de 55 kilona trampar igenom var och vartannat steg medan 4x3 tassar trippar fram obehindrat på både vek skare och halkig is (orättvist)... februari... men jag kämpar på.💪


Så, säg mej då vem jag är?😎


4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du läser Balderson, som känns oförtjänt bortglömd! Jag körde en omläsning av honom för ett par år sedan ihop med en kompis som aldrig hade läst honom förr, och vi var båda nöjda. (Hittas på http://jsprbok.blogspot.com/search/label/Bo%20Balderson om intresse finnes.)

  SvaraRadera
 2. härligt med dagsljus också

  SvaraRadera
 3. Filt på fåtöljer är en självklarhet när man har husdjur.

  SvaraRadera
 4. Bo Baldersson, det var inte igår :-) Jag hade en period när jag slukade dem. Mysig hylla du har!

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)