torsdag 11 april 2019

Dagens bokpost: Sprickor i jorden

Sprickor i jorden
av Mariette Lindstein


En gråkall dag som denna var det trevligt med högst oväntad bokpost!

Sanning att säga hade jag faktiskt väntat en bok, men en helt annan bok, från ett helt annat förlag, så överraskningen var ganska överrumplande.😲

Nåväl, uppföljaren till sektthrillern Vit krypta trodde jag nog inte att Bonnierförlagen (Bokförlaget Forum) skulle ha modet att skicka mig. Tillhörde inte den där hängivna hyllningsskaran vad gäller första delen, visade sig helt enkelt inte vara min kopp te. Men kan nog ändå förstå, blev ju så begeistrad av Lindsteins Via Terra-trilogi, inte så konstigt då att man vill ge denna nya trilogi en andra chans, vara lite modig själv liksom.😉 Så givetvis skall jag läsa Sprickor i jorden, en fin inbunden bok på 498 sidor, som sådär hastigt och lustigt placerades i årets påskutmaning! (Mer om det i ett senare blogginlägg idag)


Beskrivning:

"Tvillingarna Alex och Dani försöker återhämta sig efter att Dani kidnappades av en elitistisk sekt. De lämnar Sverige och flyttar till ett hus vid havet i Kalifornien, USA. Men det visar sig vara svårt att bygga upp ett nytt liv. Dani har fött en son, men traumat från sektens våld har förändrat henne och gjort henne kallare och svårare att nå. Samtidigt förtränger Alex det hemska som har hänt och lider av flashbacks. Mitt i allt detta finns Carl, Alex chef och älskare, som gör allt för att beskydda dem.
Men så en dag dyker en mystisk, karismatisk kvinna upp i deras liv. Hon påstår att hon arbetar med välgörenhetsarbete i en fråga som Carl brinner för. Och även Carl förändras.
Garantierna för trygghet försvinner. En ny mardröm börjar. Sekten har nämligen ett nytt mål i sikte: Danis nyfödda son.
”Sprickor i jorden” är den laddade uppföljaren till Mariette Lindsteins hyllade sektthriller ”Vit krypta”."


ISBN: 9789137152943 | Utgivningsdatum: 2019-04-17


Tack för rec.ex. Bonnierförlagen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).