onsdag 3 juli 2019

Dagens bokpost: Höjden av förändring


Höjden av förändring
av David Eriksson


Så, idag kom boken med posten! Den här debutromanen var väntad och satte faktiskt igång att läsa den på direkten. Passar perfekt för tillfället med något som blandar träffsäker humor och tänkvärt för vår tid. Tror man kan kalla det biblioterapi nästan.😊


Baksidestext:

”Hej! Jag kan tyvärr inte svara just nu eftersom jag stängt av min telefon, tagit ut SIM-kortet och sedan flyttat tusen kilometer norrut. Om det var något viktigt ber jag om ursäkt, men det kommer att bli krångligt: jag nås för närvarande bara via brev. Om du insisterar på att det är viktigt, ring min syster och hon löser något sätt att nå mig. Om du inte vet vem min syster är, kan detta samtal omöjligen vara viktigt. Ha en fortsatt trevlig dag!”

Höjden av förändring är en tidvis humoristisk, tidvis sorglig berättelse om vad som händer när man byter Huvudstadens 1 000 000 invånare till Vemforshöjdens 33. Vad som händer när man faktiskt vågar ta det där steget som innebär Stor Förändring. Som många pratar om, men väldigt få genomför.

Följ med på en berättelse om oväntad vänskap och oavsiktligt ansvar. För allt är ett projekt. Även konsten att spontant bosätta sig mitt i ingenstans.


ISBN: 9789176838815


Tusen tack för rec.ex. David Eriksson!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)