onsdag 31 juli 2019

Omslagsonsdag vecka 31: Vind

Återigen dags att fokusera på det yttre i Omslagsonsdag, arrangerat av bokbloggen Boklysten. Vad vi skall titta efter denna gång är alltså:

"Vind"

Vind i segel, vindkraftverk (i bakgrunden), manuskriptsidor(!), träd, vågor, och återigen träd ...Av dessa är det bara boken av Elsi Rydsjö som jag inte har läst, men den verkar spännande. Blåsten verkar ligga på från samma håll som för Mark Lynas förträffliga bok Oväder.😉 Brrr... får mig att återuppleva januaristormen igen, fy vilken hemsk upplevelse!


Fler vindpinade bokomslag finns här


7 kommentarer:

 1. Jättefina omslag. Oväder var ju helt fantastisk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. PS. Du är också en av dem som vet hur man kombinerar bilder. Hur gör ni?

   Radera
  2. Oväder är fantastisk även innehållsmässigt om globala uppvärmningens konsekvenser, egentligen vet vi vad som väntar, ganska skumt att så lite görs för att mildra en sån utveckling... när vi vet, när forskarna är så eniga.

   Jag svarade dig på den frågan, om hur man kombinerar bilder, i ett tidigare inlägg i våras. Tror du missade det, så kolla igen vad jag svarade här: https://ibokhyllan.blogspot.com/2019/04/omslagsonsdag-vecka-15-stad.html

   Radera
 2. Svar
  1. Kom på att man egentligen inte kan ta med Fallvatten, för vem vet om det är fart på vindsnurrorna? Men en får försöka tänka sig att flodvågen som släpps lös då dammarna brister ger en viss betydligt vindpust! :D

   Radera
 3. Det blåser rejält på dina omslag och speciellt då på Oväder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst känns den dramatisk! Har stor respekt för vindens kraft, kan vara förödande.

   Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).