torsdag 22 augusti 2019

Dagens bokpost: Katterna och Stora Djupets hemlighet


Katterna och Stora Djupets hemlighet
av Hans Olsson


Japp, idag kom något spännande med posten! Den här barn- och ungdomsboken var väntad och jag sätter igång och läsa den på direkten. Behöver en skjuts i läsflytet för närvarande och tror detta är precis vad som krävs... något äventyrligt och fantasifullt sådär, dessutom av en författare vars berättelser jag kommit att särskilt uppskatta.

Bokinfo:

"Från portalerna i Stora Djupet forsar skräpfallen ner. Det finns ingen ände. Ingen vet hur djupt hålet faktiskt är, men något verkar ändå finnas där nere, ruvande. Ett hot rör sig uppåt och sprider sig genom landet. Men en dag öppnas oväntat en ny portal. Ut från den kliver katterna Cid och Zelda. De har aldrig sett vare sig kvistkråkor eller det talande tåget Winston. Men ingen i landet Balambia har heller sett katter förut.

Författaren Hans Olsson har skrivit en varm och charmig barn- och ungdomsfantasy med underliggande miljötema. Med katter i huvudrollerna är boken en unik läsupplevelse, och kattägare kommer känna igen sig i de kattiga beteenden våra protagonister har."


Varm och charmig fantasy med miljötema och katter - låter ju helt perfekt! Tycks alltså vara något en sån som jag kommer att storgilla.😻

Barn- och ungdomsäventyret Katterna och Stora Djupets hemlighet har boksläpp nu i september.


ISBN: 9789198436983


Tusen tack för rec.ex. Hans Olsson / Zakuli Förlag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).