tisdag 17 september 2019

With A Little Help From My Friends


Vill inte att det skall undgå någon hur Försäkringskassan idag behandlar sjukskrivna. Skriv därför under detta innan den 20 september! För alla kan drabbas av sjukdom, längre tids funktionsnedsättning / handikapp ... även du.

"Upproret Mot Socialförsäkringen" är en massdemonstration som kommer att äga rum på Sergels Torg den 20 september kl. 13:00. Har man man möjlighet och förmåga att delta, gör det! Om inte, gå åtminstone med i den offentliga gruppen "Försäkringskassanupproret!" på Facebook, en grupp vilken i skrivande stund nu har hela 6.630 medlemmar. Gå med och dela så fler inser hur det är för många idag. Jag försöker så gott jag kan för att sprida, det lilla jag kan göra borde åtminstone vara bättre än ingenting.Böcker ger så otroligt mycket (det vet vi förstås), bl.a. i form av helt nödvändig verklighetsflykt emellanåt. Så jag återgår nu till att följa katterna Cid och Zelda, deras äventyr vid Stora Djupet. En sån underbar bok!❤

Hans Olssons Katterna och Stora Djupets hemlighet, är en spännande barn- och ungdomsfantasy som har boksläpp nu på fredag. Missa inte den! Kommer här på bloggen att hämta smakbit ur boken på söndag. Tips!: Författaren kommer att vara med på Bokmässan lördagen den 28/9, för den som vill köpa ett eget signerat exemplar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)