torsdag 10 september 2020

Helgfrågan: Bok att ta tag i

Varje torsdag arrangerar Mias bokhörna HelgfråganDelta genom att lägga in er länk och/eller läs andras svar här! Deltog inte föregående vecka eftersom jag helt omöjligtvis kunde svara på vare sig huvudfråga eller bonusfråga. Men den här veckan ska det nog gå vägen!: 


"Finns det någon bokserie eller bok du känner att du måste ta tag i att läsa, men som du av olika anledningar ej hunnit med? Bonusfråga: Jag testade Shuffleboard med min kollegor för ett tag sedan och det var jättekul. Har du testat något nytt och kul?"


Nej, egentligen inte. Finns inga måsten vad gäller romaner direkt. Ska hämta Ek (Frida Andersson Johansson) på biblioteket senast den 15:e. Men det har ju inget att göra med att "hinna". (När jag jobbade i vården fick vi i oss att aldrig säga att vi inte skulle hinna, hur oerhört stressigt och underbemannat det än var, så oavsett hur omständigheterna i olika tänkta scenarier skulle kunna se ut är det inget uttryck jag skulle använda😜)Bonussvar: Nope. Livet är inte så kul just nu. Nytt skulle väl kunna vara att jag upptäckt storheten med Uppdrag granskning på SVT (senast med "Makt till varje pris" del 1 och 2: https://www.svtplay.se/uppdrag-granskning). Särskilt kul är det ju inte, man blir mest förbannad... men alltid bra att på olika sätt bli upplyst om hur det funkar i samhället lixom. Även om det upplevs skrämmande är det alltid lugnare att vara medveten om vad som sker.


8 kommentarer:

 1. Hur saker funkar är ibland svårt att förstå...
  Ek ska jag också läsa, verkar intressant.

  SvaraRadera
 2. måste och måste. men ibland har jag inte lust att läsa någon viss bok. jag väntar på rätt humör, tror jag

  SvaraRadera
 3. Ek skall jag också läsa framöver.

  SvaraRadera
 4. Ek verkar spännande.

  SvaraRadera
 5. Lite nyfiken på boken. Är en humörläsare men till bokcirklar och jobbläsning behövs lite planering.

  SvaraRadera
 6. Ek har jag också tänkt att läsa. Någon gång och så småningom 🙂

  SvaraRadera
 7. Ek verkar ju vara en intressant bok.

  SvaraRadera
 8. Eks bok fick jag som en överraskning

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).